PERSBERICHT

TERUG

DEVELOP introduceert ineo+ 658 serie

Amsterdam, 10 januari 2017 – DEVELOP introduceert de nieuwe ineo+ 658 serie (de bizhub +458, +558 en +658). Behalve dat de systemen nog gebruikersvriendelijker zijn dan hun voorgangers en dat ze een uitgebreide keuze aan afwerkingsopties bieden, is de nieuwe serie ontworpen voor een hogere productiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit bij het produceren van kantoordocumenten. Dit maakt de ineo+ 658 serie met name geschikt voor afdelingen of gebruikersgroepen waar deze eigenschappen erg belangrijk zijn, zoals advocatenkantoren of financiële afdelingen.

"Omdat het tempo van het kantoorleven toeneemt, is het steeds belangrijker dat kantoorpersoneel erop kan vertrouwen dat een multifunctioneel systeem snel kwaliteitsproducten kan produceren", zegt Product Manager Robin Schieveen. "De nieuwe ineo+ 658 serie is zo'n productiviteitsvergroter. Hij is gemakkelijk te bedienen, waardoor de gebruiker tijd en moeite bespaart, en het waarborgt een veilige en vloeiendere documentenstroom, zodat kantoorpersoneel zich kan concentreren op hun kerntaken."

Hoge productiviteit en betrouwbaarheid
Een aantal nieuwe functies van de ineo+ 658 serie verbetert de kantoorproductiviteit. Een nieuw ontwikkelde dual-scan documentinvoer met hoge capaciteit, biedt een stabiele scanfunctie met hoge snelheid. Een hogere kopieer- en scansnelheid is vooral handig in werkomgevingen met grote volumes, zoals advocatenkantoren of educatieve instellingen. De prestaties en betrouwbaarheid van het scanproces zijn gemaximaliseerd dankzij de optionele ultrasone sensoren die zijn aangebracht in de documentinvoer, die ervoor zorgen dat elke pagina afzonderlijk wordt gescand zonder Multi-feed. In combinatie met verschillende beveiligingsmogelijkheden waarborgt dit een 100 procent beveiligde en betrouwbare scan-workflow, wat vooral belangrijk is voor juridische documenten zoals contracten of facturen.

Afwerkingsmogelijkheden
De mogelijkheid om vrijwel elke printopdracht zelf te produceren bespaart veel tijd en geld. De ineo+ 658 serie maakt dit mogelijk, bijvoorbeeld door de mogelijkheid om marketing-, trainings- of presentatieboekjes te maken met maximaal 80 pagina's, door brieven op verschillende manieren te vouwen, door hand-outs te nieten, facturen te perforeren, of door het Z vouwen van documenten. De uitgebreide keuze uit afwerkingsmogelijkheden maakt het mogelijk om grote hoeveelheden van professionele kwaliteit te produceren in drukke kantoren of onderwijsinstellingen.

Gebruiksgemak
Is het niet vaak zo dat een dergelijke geavanceerde productietechnologie ten koste gaat van een eenvoudige bediening? Dat is niet het geval bij de ineo+ 658 serie. De serie bevat een tablet-achtig 10,1" touchscreen bedieningspaneel, dat er samen met de responsieve navigatie voor zorgt dat de systemen gemakkelijk en aangenaam zijn in het bedienen. Het feit dat de gebruikersinterface kan worden aangepast aan de gebruiksgewoonten van elk individu, ondersteunt en versnelt het bedieningsgemak, vooral bij het voorbereiden van complexere print-, kopieer-, scan- of faxtaken. Een andere kleine, maar significantie verbetering qua gebruiksgemak is de papiergrootte-meetfunctie. Handmatige controle op papiergroottes is niet meer nodig, doordat papier zonder standaardmaat automatisch wordt gemeten.

Goed voor het milieu
De nieuwe ineo+ 658 serie omvat de nieuwste technologie, welke het energieverbruik verlaagt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het bespaart ook kosten. De TEC-waarden van deze nieuwe reeks is één van de laagste in de sector en het geluidsniveau is gereduceerd tot een minimum.

Al met al belooft de nieuwe ineo+ 658 serie van DEVELOP een significantie verbetering van de kantoorproductiviteit dankzij een breed scala aan nieuwe of verbeterde functies.