KvK nummer: 30074358
BTW nummer: NL 007084250B01

Develop Nederland
Hoogoorddreef 9
1101 BA Amsterdam
Tel.: 020 / 658 43 50
Fax: 020 / 658 43 60

Voorwaarden en aansprakelijkheid

Gebruiksvoorwaarden en speciale informatie over de inhoud van deze site

Deze website is in gebruik voor het verschaffen van algemene en product gerelateerde informatie. De informatie en documenten op deze website mogen niet gewijzigd worden. De informatie zal regelmatig door Develop worden bijgesteld zonder bekendmaking vooraf. Hierbij kunnen eventueel delen van de informatie verdwijnen van de website. Develop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe, indirecte en/of gevolgschade veroorzaakt door onjuistheden en/of onvolledigheden op deze website. Develop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade veroorzaakt door gebruik van deze website.

Bescherming van eigendomsrecht, copyright en handelsmerken

Develop is een handelsmerk van Develop GmbH. Alle bedrijfs- en/of productnamen zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende fabrikanten.
De auteursrechten over deze website zijn voorbehouden aan Develop. Derhalve mag niets van de inhoud van deze website worden vermenigvuldigd of op andere wijze dan middels deze website worden gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Develop.

De informatie, die bezoekers aan Develop verschaffen middels on-line enquêtes, webformulieren en/of website registratie, kunnen worden opgeslagen en eventueel gebruikt worden voor marketing doeleinden. Deze informatie wordt echter niet doorgegeven aan derden, tenzij deze derden handelen als tussenpersonen.

Openbare onderdelen en links content van derden

Hyperlinks naar websites van derden zijn in gebruik voor het gemak van de bezoeker van deze website. Develop heeft geen verantwoordelijkheid voor deze websites van derden en kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud of andere gevolgen na het gebruik door de bezoeker van de hyperlinks op deze website van Develop

Software downloaden en gebruiken

De gebruiker dient bij het downloaden van software akkoord te gaan met de licentievoorwaarden van de desbetreffende softwareleverancier. Deze voorwaarden, indien van toepassing, verschijnen in beeld voordat de software rechtmatig kan worden gedownload. DEVELOP heeft bij het bouwen van deze website alle gelinkte software gecontroleerd op onregelmatigheden en deze in orde bevonden, doch is niet aansprakelijk voor enigerlei schadelijke gevolgen welke voortvloeien uit het gebruik van deze software.